Poster schatten van de waasdonk

Schatten van de waasdonk

Ontdek ‘Schatten van de Waasdonk’ – Een Dag vol Vermaak!

Op zoek naar een gezellige dag uit voor het hele gezin, eventueel als welverdiende afkoeling na de 10 miles? Markeer dan 21 april in je agenda en sluit je aan bij ons op ‘Schatten van de Waasdonk’! Dit evenement belooft een dag vol plezier en ontdekkingen te worden, met voor elk wat wils.

Een Rommelmarkt vol Verrassingen

Vanaf 11:00 uur ’s ochtends opent onze levendige rommelmarkt haar deuren. Wandel langs de kraampjes en laat je verrassen door een scala aan unieke vondsten. Of je nu op zoek bent naar vintage schatten of gewoon wilt rondsnuffelen, hier vind je vast iets wat je leuk vindt. Natuurlijk kan je hier ook zelf komen staan, inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/eUXo3u2bTE1iC1gZ6

Live Optredens en Festival Sfeer

Het feest gaat door tot in de middag! Vanaf 16:00 uur verandert onze locatie in een bruisend festivalterrein met een geweldige line-up van live optredens. Geniet van de muziek en de levendige sfeer terwijl je samen met vrienden en familie de dag doorbrengt.

Culinaire Verwennerij

Natuurlijk is er ook aan de innerlijke mens gedacht. Onze bar biedt een scala aan verfrissende drankjes en smakelijke hapjes, zodat je energie op peil blijft terwijl je van het evenement geniet.

Gratis Toegang en Gemakkelijk Vervoer

Het beste van alles? De toegang is gratis voor iedereen! En als je met de fiets komt, maak dan gebruik van onze ruime fietsenstalling.

Nodig je vrienden, familie en buren uit en sluit je aan bij ons voor een dag vol plezier en ontdekkingen op ‘Schatten van de Waasdonk’! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Mis het niet! Tot binnenkort!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *